top of page
Visie

 

Je stem is in grote mate verantwoordelijk op het beeld dat anderen van je hebben. Daarom is het zaak ervoor te zorgen dat je stem je visitekaartje is. Of je een spreekberoep hebt, regelmatig toespraken houdt, in je vrije tijd op het toneel staat of een carrière in de muziek- of filmwereld nastreeft, jouw instrument (de stem) is van groot belang en problemen kunnen grote gevolgen hebben. 

 

Wat doet Van Eijck Vocaal voor u?

 

Van Eijck Vocaal helpt je om je stem op een gezonde manier te gebruiken door middel van het geven van algemene informatie, individuele stemtherapie of cursussen en workshops in groepsverband. Het uitgangspunt is altijd het nastreven van een gezonde manier van stemgeven en het aanreiken van mogelijkheden om dit te bewerkstelligen, zodat je met een volle 'gereedschapskist' aan technieken klaar bent voor elke stemgerelateerde klus!
 

 
Femke van Eijck      
Profielfoto 2020.JPG
Achtergrond

 

Ik ben al sinds mijn vroege jeugd geïnteresseerd in stemmen en zingen. Ik ben in 2002 afgestudeerd als logopedist en is sinds die tijd werkzaam geweest in verschillende settings. Ik sta in het Kwaliteitsregister voor paramedici, ik blijf via cursussen en workshops op de hoogte van de nieuwste technieken en methodieken en werk als logopedist en stemtherapeut met verschillende (amateur)zangers en beroepssprekers.

Daarnaast zing ik al jaren in groepsverband en ik heb in amateurmusicals en -opera's gespeeld. Ik heb enkele jaren aan het conservatorium in Tilburg gestudeerd (richting klassieke zang). Mijn uitgangspunt met Van Eijck Vocaal is laagdrempelige stemtherapie op maat, zodat het optimale resultaat bereikt wordt.

Laat van je horen!

Locatie: Jan Smitzlaan 7, 5611LD Eindhoven

Email: femke@vaneijckvocaal.nl

Tel: 06-28394330

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page