top of page

Voor de meeste zorgverzekeraars geldt momenteel dat logopedie direct toegankelijk is. Om alles bij de eerste afspraak sneller te laten verlopen is het echter wel belangrijk dat je een verwijzing hebt van een huisarts of KNO-arts.

Aanmelding

Als je jezelf of je kind aanmeldt voor logopedie zal worden gevraagd wat de klacht is. Zolang er geen wachtlijst is kan er meteen een afspraak worden gemaakt voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. 

Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak bespreken we je klachten, de (on)mogelijkheden van je stem of adem en praten we over een mogelijk behandeltraject. Daarnaast zal ik je spreekstem en als dat nodig is ook je zangstem beoordelen, om zo goed mogelijk in te schatten wat we gaan doen in de behandeling. Ook onderzoeken we de spierspanning van de spieren in het hoofd- en halsgebied.

Wat moet ik meenemen?

Bij de eerste afspraak graag meenemen:

- verwijsbrief (indien aanwezig)

- pasje van je zorgverzekering

- geldig legitimatiebewijs

Betaling

Indien je verzekerd bent bij een van de zorgverzekeraars met wie ik een contract heb, dan loopt de betaling via hen. Houd er rekening mee dat voor iedereen van 18 jaar en ouder het eigen risico geldt. In 2021 heb ik een contract met de volgende zorgverzekeraars:

Anderzorg

Avéro Achmea

CZ-groep

De Friesland

DSW

ENO

FBTO

HollandZorg

Interpolis

inTwente

IZA

Menzis

ONVZ

PNOzorg

Salland Zorgverzekeringen

 Stad Holland

N.V. Univé Zorg

N.V. Zorgverzekeraar UMC

One Underwriting Health

VGZ

VvAA zorgverzekering

Zilveren Kruis

ZorgDirect

Zorg en Zekerheid
 

Heb je een andere zorgverzekeraar of wil je liever zelf betalen? Dan krijg je per behandeling een rekening. Hieronder kun je zien welk tarief ik hanteer.

Reguliere behandeling (30 minuten)       € 45,00

Lange behandeling (45 minuten)           € 60,00

Strippenkaart (10 behandelingen)         € 405,00 (je betaalt 9 behandelingen en krijgt er 1 gratis)

 

bottom of page